Wie zoekt, die vindt! - Tips voor deze week

12 december 2021 | HelemaalHerzele | Ondernemen

Tussen woensdag 8 en woensdag 22 december verstopt de kerstman een slee in de acht deelgemeenten. Een slee met daarin heel wat waardebonnen van Herzeelse ondernemers, die jij kan bemachtigen als je ze vindt!

Wie zoekt, die vindt!

De maand december staat traditiegetrouw als pakjesmaand gekend. Eens Sinterklaas terug naar Spanje vertrokken is, komt de Kerstman onze richting uit. Tussen 8 en 22 december houdt deze laatste halt in Herzele en verstopt hij er maar liefst 8 sleeën vol geschenkbonnen van Herzeelse ondernemers. In alle acht de deelgemeenten valt er een slee te vinden. Diegene die als eerste bij de slee aankomt met het gevraagde attribuut wint de slee vol prijzen. Maar waar er exact een slee verstopt zal zijn, dat is nog een raadsel! Er vallen een aantal tips te rapen die je de goede richting kunnen uitsturen.

Kijk op op 12, 14, 16, 18, 20 én 22 december, telkens om 18u00, op de Facebookpagina of website van de gemeente en haast je direct naar de plaats die je op de foto herkent! Let goed op welk attribuut je moet meebrengen!

De eerste die bij de slee aankomt, wint deze! Er zijn dus 8 sleeën boordevol geschenken van Herzeelse ondernemers te winnen, één in elke deelgemeente van Herzele! Veel succes!

Audiofragmenten

Tips voor deze week

11 december 2021 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner