Eerste Herzeelse startersaward uitgereikt tijdens jaarlijks netwerkevent rond ondernemen

19 maart 2024 | HelemaalHerzele | Ondernemen

©Lokaal Bestuur Herzele

De diensten lokale economie en toerisme van het lokaal bestuur Herzele sloegen opnieuw de handen in elkaar met de Werkgroep Ondernemend Herzele (WOH) voor het jaarlijkse netwerkevent dat zo’n 120 bezoekers trok. De aanwezigen maakten kennis met de genomineerden van de allereerste Herzeelse startersaward: Café-Klesj en B-Road uit Sint-Lievens-Esse en Joke’s Cosy House uit Borsbeke. Laatstgenoemde opende in augustus 2023 een koffiezaak en ging met de award aan de haal.

"De laureaten zijn stuk voor stuk ambassadeurs van ondernemend Herzele. Ze zetten onze prachtige gemeente mee op de kaart. Dat verdient een erkenning!", zegt een trotse Heidi Knop, schepen van lokale economie en toerisme. Voorafgaand aan de uitreiking inspireerden lokale gids Miranda De Fleur, uitbaatster van vakantiewoning Eyndevelde Liesbet Cassiman en ondernemer Wesley Galle van Café-Klesj de aanwezigen met verschillende vormen van onderlinge samenwerking tijdens een panelgesprek. De nieuwe voorzitter van de lokale adviesraad WOH, Michaël Redant, haalde het belang aan van de samenwerking tussen de ondernemers en het lokaal bestuur. De adviesraad plant een bevraging om te kunnen inspelen op de wensen van de ondernemers in Herzele alsook de lancering van een fysieke handelsgids die overal in Herzele bedeeld wordt.

Naast het netwerken werd er een overzicht gegeven van wat er dit jaar nog op het programma staat, een verrassend en boeiend overzicht! Daarnaast werden de nieuwe toeristische brochure en de acht nieuwe postkaarten uit Herzele gelanceerd. 

Reclamebanner