Stationsgebouw volledig gerenoveerd, uitbater gezocht!

5 juni 2022 | Damien De Leeuw | Onze gemeente

Voorzijde van het stationsgebouw ©Damien De Leeuw

Stationsgebouwen worden alsmaar vaker verkocht met een herbestemming tot gevolg. Zo ook in Herzele, waar de gemeente het gebouw kocht, renoveerde en nu in concessie wil geven. Op de benedenverdieping is er een mooie ruimte voor een horecazaak en op de eerste en tweede verdieping zijn er lokalen die kunnen verhuurd worden als co-workingspace, als ruimte voor de lokale economie en voor de lokale verenigingen. Groot genoeg dus om je creativiteit de vrije loop te laten. Ben jij diegene die het gemeentebestuur zoekt?

(lees verder onder de foto)


Doorsnede

 

Concessie

De gemeente wil het stationsgebouw in concessie geven, zoals dit ook al jaren het geval is voor bijvoorbeeld de cafetaria van de Steenoven. We zoeken dus iemand om op zelfstandige basis het Stationsgebouw als horecazaak uit te baten. Deze persoon zal ook inkomsten verwerven uit het verhuren van de lokalen, dit tegen tarieven die door de gemeente zijn vastgelegd (per dag/week/maand). Dat lijkt ons een interessante uitdaging voor een dynamische uitbater. Wist je bovendien dat je als nieuwe uitbater volledig vrij bent in de bevoorrading van voeding en dranken? Wat je echter wel verplicht moet aanbieden, zijn onze regionale streekbieren. Al een geluk dat die zo goed in de smaak vallen. De volledige concessieovereenkomst kan je terugvinden op de website.

Geïnteresseerd?

Upload je motivatienota en curriculum vitae vóór 30/06/2022 via het e-loket van de website van gemeente Herzele. Toch nog niet helemaal overtuigd of wil je het gebouw in al zijn glorie eens in het echt zien? Maak dan een afspraak om het gebouw te bezoeken!

Foto's

Reclamebanner