Hercaps schenkt deel van opbrengst van champagnebar aan G-sport Herzele

27 september 2023 | HelemaalHerzele | Onze gemeente

©Lokaal Bestuur Herzele

Tijdens het Belgisch Kampioenschap Tijdrijden in Herzele op 22 juni was Hercaps met hun champagnebar één van de standhouders op het foodtruckplein. De leden van Hercaps (komende van HERzele en CAPSules) zijn fanatieke verzamelaars van champagnecapsules. Daarnaast kan je bij verschillende activiteiten in Herzele bij hun terecht voor een glaasje bubbels. Zo ook op het Belgisch Kampioenschap. Ze kondigden die dag al aan dat ze een deel van hun opbrengst zouden schenken aan G-sport Herzele.

"We willen dat iedereen kan deelnemen aan en genieten van sport en spel. Eén van de doelgroepen zijn de G-sporters. De sportdienst en enkele Herzeelse sportclubs zorgen samen voor een divers aanbod aan G-sportactiviteiten. We willen de mensen van Hercaps dan ook bedanken voor hun financiële steun aan onze G-sportwerking", aldus burgemeester Johan Van Tittelboom.

Met het geschonken bedrag van 375 euro kon de sportdienst extra materiaal kopen. Dit materiaal zal gebruikt worden tijdens de jaarlijkse G-sportkampen (drie kampen tijdens de zomervakantie) en de verschillende G-sportactiviteiten die de sportdienst doorheen het jaar organiseert voor verschillende leeftijdsgroepen.

Reclamebanner