Brandweerzone Vlaamse Ardennen werft brandweerlieden (m/v/x) aan!

3 oktober 2023 | Damien De Leeuw | Onze gemeente

Archieffoto: brandweeroefening in Herzele ©Damien De Leeuw

Brandweerzone Vlaamse Ardennen bundelt 8 brandweerposten in het zuiden van Oost-Vlaanderen: Brakel, Herzele, Kluisbergen, Kruisem, Oudenaarde, Ronse, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem. Voor deze verschillende posten is de brandweerzone op zoek naar nieuwe vrijwillige brandweerlieden. 

Het leven van een vrijwillige brandweerman-of vrouw is zeer gevarieerd en zit vol verrassingen. De brandweer biedt naast interventies een zeer divers aanbod aan opleidingen, werkgroepen en specialisaties aan, waarbij iedereen wel zijn gading kan vinden. De opgedane kennis kan bovendien ook gebruikt worden bij de hoofdwerkgever of visa versa wat op zich een mooie win-win situatie is voor het professionele leven. Daarenboven wordt voor iedere prestatie een vergoeding voorzien alhoewel dit niet de grootste drijfveer is bij hulpverlening naar onze burgers. De brandweerzone zoekt vooral geëngageerde en enthousiaste medewerkers die zich voor lange tijd willen inzetten voor de medeburger en houden van avontuur, warmte en voortdurend willen bijleren. De kameraadschap tussen de collega’s en waardering van de bevolking krijg je alvast terug voor jouw betoonde inzet.

Geïnteresseerden dienen zich in te schrijven door een mail te sturen naar jobs@bvlar.be. Meer info: https://bvlar.be/vacatures/aanwervingen/ 

Reclamebanner