MFL-Herzele marathont opnieuw

19 november 2023 | HelemaalHerzele | Onze gemeente

Els Coppens, Benjamin Rogiers en Caroline De Vadder

In september bracht MFL-Herzele aan de burcht een driedaags onvergetelijk feest voor alle schoolgaande jongeren uit Herzele. "Een schot in de roos", besloten de initiatiefnemers Caroline, Els en Benjamin, "en we breiden er graag een vervolg aan, maar deze keer niet voor de allerjongsten."

MFL-Herzele weet dat je nooit te oud bent om te feesten daarom wil het drietal met de editie van 2023 geld inzamelen om voor alle bewoners van woonzorgcentra, residenten van serviceflats en Herzeelse 70+ers een gratis feest te organiseren dat toegankelijk is voor hen allemaal. Een zoveelste koffienamiddag? "Neen hoor, geen koffie, geen taart, geen Vlaamse charmezanger, maar pure Rock & Roll!"

MFL-Herzele wil iets unieks brengen voor een generatie die nooit naar optredens geraakt. Zij brengen het festival naar hen! "Wij willen hen die af en toe eenzaam zijn of niet meer in de mogelijkheid zijn om sociale contacten te onderhouden, samenbrengen op een onvergetelijke feestnamiddag!", verklaren de organisatoren.

"We halen, zoals elk jaar, geld op in Herzele en besteden dit integraal opnieuw in Herzele. Iedereen kan een plaatje aanvragen tegen betaling tijdens een 36-uur durende radiomarathon van zaterdag 25 november 9u00 tot zondag 26 november 21u00 op Radio Star."

Particulieren betalen minimaal 2 euro voor een verzoekje. Bedrijven, verenigingen en scholen kunnen uiteraard ook dit jaar een top indienen.

Meer info over de actie en de optredens kan je vinden op www.radiostar.be/MFLHerzele  of via mfl@radiostar.be

Audiofragmenten

11 november 2023 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner