Naast boeken, dvd's, cd's,... nu ook gezelschapsspelletjes in de bib

20 december 2023 | HelemaalHerzele | Onze gemeente

"De bib van Herzele heeft een gouden tip om de eindejaarsperiode extra gezellig te maken: gezelschapsspelletjes spelen! Je kan er vanaf 19 december naast boeken, dvd’s, luisterboeken, dwarsliggers,… ook spelletjes uitlenen!", vertelt schepen Heidi Knop ons trots. Ideaal voor tijdens de kerstvakantie of om rustig van de drukke feestdagen te bekomen met vrienden en familie.

Het aanbod bestaat uit familiespellen en educatief spelmateriaal voor de kleinere kinderen. Net zoals een boek, mag je een spel uitlenen voor drie weken. Je mag maximum vier spelletjes per lener mee naar huis nemen.

Kan je er maar niet genoeg van krijgen of wil je eens nieuwe spelletjes leren kennen? Ook daarvoor heeft de bib een oplossing. Vanaf januari kan je iedere derde woensdag van de maand in de bib terecht voor de spelletjesavond ‘Watt’n spel’. De ideale kans om met gelijkgezinden spelletjes te spelen in het bijzijn van vrijwillige spelletjeskenners! Ze geven met plezier meer uitleg over een spel. Zo leer je nieuwe spelen en spelers kennen! De eerste dobbelstenen worden gegooid, kaarten worden afgelegd en pionnen verzet op woensdag 17 januari om 19u30.

"Spelletjesfreak, -fan of -leek, iedereen is welkom!"

Reclamebanner