KVC De Toekomst Borsbeke organiseert voetbalinitiatie voor de allerkleinsten

12 juni 2020 | HelemaalHerzele | Sport

Het vernieuwde sportpark De Vrede is het thuisfront van KVC De Toekomst Borsbeke. Ook de jeugd is er welkom, zo vertelt jeugdvoorzitter David De Keyser ons. "Borsbeke ademt jeugdvoetbal! Het vernieuwde sportpark De Vrede is het thuisfront voor al wie voetbalminnend is. Positieve coaching en fairplay gekoppeld aan een gedreven trainings- en wedstrijdmentaliteit zijn de rode draad doorheen onze jeugdopleiding. Net in die waarden blijven we het verschil maken met andere clubs."

Het jeugdbestuur van KVC De Toekomst Borsbeke organiseert voor alle meisjes en jongens die geboren zijn in 2015 en 2016 een gratis voetbalinitiatie op zaterdag 13, 20 en 27 juni 2020 van 11.00u tot 12.00u op het kunstgrasterrein in Sportpark De Vrede.

Deelnemen aan deze initiatie kan door een mailtje (baeyensbram@hotmail.com) te sturen naar Bram Baeyens met de naam van uw dochter of zoon en aan welke training(en) uw kind wenst deel te nemen. Op 27 juni zal er ook de mogelijkheid zijn tot inschrijving voor seizoen 2020-2021.

Reclamebanner