Jeugdvoetbalstages bij KVC De Toekomst Borsbeke i.s.m. AndRondo Voetbalacademie

6 mei 2021 | Damien De Leeuw | Sport

© KVC De Toekomst

KVC De Toekomst Borsbeke en AndRondo Voetbalacademie organiseren in samenwerking met de sportdienst van Herzele voetbalstages op het Sportpark De Vrede en in Sporthal De Steenoven. In de zomervakantie staan er 2 edities gepland. De eerste editie van de zomerstage is van 6 t.e.m. 9 juli eb de tweede van 17 t.e.m. 20 augustus.

Jongens en meisjes geboren tussen 2007 en 2015 zijn welkom. Ook meisjes en jongens die niet zijn aangesloten bij onze club kunnen meedoen op onze voetbalstages. De groepen worden ingedeeld rekening houdend met de leeftijd, en het niveau van de oefeningen wordt op maat aangepast.

Wil jij een leuke vierdaagse stage beleven waarbij plezier hand in hand gaat met unieke leermomenten? Wil je kans maken op een gesigneerd truitje van een bekende eersteklasser? Of de gesigneerde keeperhandschoenen van onze nationale trots Thibaut Courtois? Dan ben je bij KVC De Toekomst aan het juiste adres.

De stagedag start telkens om 9:30u en eindigt om 15:30u. Opvang is voorzien van 8:30u tot 16:30u.

De stage kost 110 euro, een tweede kind van het gezin geniet een korting van 15 euro. Indien je aan beide stages deelneemt ontvang je een korting van 15 EUR op de tweede stage.

De ervaring leert dat de stages snel volzet zijn! Wacht niet te lang en schrijf je zo snel mogelijk in! Inschrijven kan door te surfen naar de website van KVC De Toekomst Borsbeke (klikken op Jeugd --> Voetbalacademie).

Reclamebanner