'Start to run' gaat binnenkort van start

11 maart 2023 | HelemaalHerzele | Sport

Archieffoto ©Freepik

Vzw Joggingclub Herzele verzorgt in samenwerking met de Sportdienst van Herzele het trainingsprogramma Start to Run 2023. Het programma loopt over 10 weken en start op dinsdag 28 maart 2023. Iedere deelnemer zal op eigen tempo en onder deskundige begeleiding van de clubtrainers een trainingsschema volgen om op 1 juni non-stop 5 km te kunnen lopen. De diploma's worden uitgereikt na het gevolgde programma op 15 juni 2023.

Alle trainingen gaan door op dinsdag- en donderdagavond en starten om 19u30 aan De Steenoven te Herzele. De trainingen omvatten naast het joggen telkens warm-up en cool-down oefeningen. Na de Start-to-Run sessie voorziet Joggingclub Herzele voor de verdere opvolging van de deelnemers.

Inschrijven kost 40 euro per deelnemer en omvat naast de Start-to-Run deelname een Sporta-sportverzekering en een 1-jaars lidmaatschap van Joggingclub Herzele. Tevens krijg je van ons een attest zodat je een deel van je inschrijvingsgeld terugbetaald krijgt van je ziekenfonds.

Er wordt een infoavond voorzien op donderdag 16 maart om 20u in de Steenoven. Het inschrijvingsformulier voor Start-to-Run 2023 kan je hier downloaden.

Reclamebanner